Verzenden en retourneren
img_3106

Verzenden en retourneren

Heeft u uw bestelling ontvangen, en wilt u iets terugsturen en/of ruilen? Geen enkel punt, vraag uw retour aan door contact met ons op te nemen. Alle artikelen kunnen altijd geretourneerd worden en u ontvangt altijd uw geld terug.

Zichttermijn van 14 dagen
Vanaf het moment dat u uw bestelling thuisbezorgd krijgt, heeft u het artikel / de artikelen veertien (14) dagen op zicht. Wanneer u niet tevreden bent over een artikel, kunt u het binnen deze zichttermijn aanmelden om het artikel te ruilen of retour te sturen. Als u een retourbevestiging heeft ontvangen, dient u het artikel / de artikelen binnen veertien (14) dagen aan ons terug te sturen. Lingerie en zwemkleding dient u om hygienische redenen altijd boven uw ondergoed te passen.

Gratis artikelen ruilen
Indien u één of meerdere artikelen wilt ruilen voor een andere maat, dan kunt u een omruiling aanvragen door in te loggen op uw account of via email op info@kissedbybiza.nl. Er kan alleen geruild worden voor hetzelfde artikel in andere maat of kleur. Na ontvangst van uw retour in goede orde, sturen wij u de gewenste maat kosteloos toe.
Artikelen retourneren

Om een artikel te retourneren, moet dit altijd eerst gemeld worden. Wanneer u een retour bevestiging heeft ontvangen, heeft u veertien (14) dagen de tijd om het artikel aan ons terug te sturen. 

Kissed by Ibiza verzendt bestellingen boven 75 euro gratis binnen Nederland. De kosten voor het terugsturen van artikelen zijn voor uw eigen rekening. Wij raden aan om uw retour als pakket via PostNL te verzenden. Dan ontvangt u namelijk een verzendbewijsje en is uw pakket altijd traceerbaar via track & trace. De kosten hiervan bedragen ongeveer € 7 euro

Binnen 14 dagen uw geld terug
Na ontvangst van uw retour in goede orde, ontvangt u binnen 14 dagen het aankoopbedrag van uw retour terug op uw rekening (verzendkosten worden niet vergoed). Terugbetaling vindt automatisch plaatst op het rekeningnummer / creditcard waarmee de originele betaling is gedaan.
Retour sturen

Indien u een artikel wilt retourneren, dient u de volgende punten aan te houden:
Meld in uw account dat u een artikel wilt ruilen of retourneren en geef de retourreden aan. 
U ontvangt per e-mail instructies voor de retourzending en/of een retourformulier.
Na ontvangst van uw retourzending ontvangt u hiervan per e-mail een bevestiging.
Afhankelijk van uw wens ruilen wij het artikel / ontvangt u het aankoopbedrag terug
Retouradres
Kissed by Ibiza
Vrachelsestraat 77
4911BH Den Hout
Belangrijk!

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als deze voldoen aan alle onderstaande voorwaarden:
De zending dient voldoende gefrankeerd. Wij raden u aan om uw retour altijd als postpakket te versturen.
Het artikel dient / de artikelen dienen in originele verpakking retour worden gestuurd. De verpakking dient compleet en onbeschadigd te zijn.
Het artikel dient / de artikelen dienen onbeschadigd te zijn en geen gebruikssporen te vertonen.
Wij crediteren geen beschadigde en/of gebruikte artikelen.
Een onaangemelde retourzending en/of waar geen (toereikende) portokosten voor is voldaan, wordt niet door ons in ontvangst genomen en gaat per omgaande retour naar de afzender. Eventuele kosten die hieraan verbonden zijn, zijn voor rekening van de afzender.
Artikelen die gebruikt en/of beschadigd zijn, of waarvan de verpakking/seal beschadigd is of ontbreekt, worden eveneens niet geaccepteerd en gaan direct retour naar de afzender. De verzendkosten die hieraan verbonden zijn, zijn voor rekening van de afzender.
Indien uw bestelling beschadigd is bezorgd, verzoeken we u dit z.s.m, doch uiterlijk binnen 48 uur aan de klantenservice te melden.
Kosten van retourzending
De kosten van een retourzending zijn voor uw eigen rekening, en worden derhalve niet door Kissed by Ibiza vergoed. Wij raden aan om uw retour als pakket via PostNL te verzenden. Dan ontvangt u namelijk een verzendbewijsje en is uw pakket altijd traceerbaar via track & trace. De kosten hiervoor bedragen ongeveer € 7,00
Voor verkeerd geleverde / bij ontvangst beschadigde artikelen geldt een uitzondering. In dit geval worden de kosten voor het retour sturen uiteraard wel door Kissed by Ibiza vergoed. Hetzij via het toesturen van een pakketzegel, of door het terugstorten van de bezorgkosten op uw rekening.
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN